فهرست مطالب

رسانه - سال سی و دوم شماره 4 (پیاپی 125، زمستان 1400)

فصلنامه رسانه
سال سی و دوم شماره 4 (پیاپی 125، زمستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1401/01/15
  • تعداد عناوین: 9
|
  • حسن خجسته باقرزاده، فاطمه روشن*، فاطمه عظیمی فرد، زهرا صفاییان صفحات 5-29
    رادیو به عنوان یک رسانه مهم شنیداری، برای حفظ مخاطب خود و جذب مخاطب بیشتر، باید همواره به دنبال تولید  برنامه هایی با کیفیت بالا و جذاب باشد. برای رسیدن به این هدف، علاوه بر تامین محتوای خوب نیاز است، به لحاظ ساختاری نیز طراحی مناسب برای برنامه ها صورت گیرد. از عوامل مهم ایجاد جذابیت در یک برنامه ترکیبی رادیویی، ارایه متنوع محتوا در ساختار برنامه است، در این صورت رعایت انسجام و یکپارچگی در کل برنامه بسیار مهم خواهد بود. هدف این پژوهش، تعیین معیارهایی برای طراحی ساختاری برنامه های ترکیبی رادیویی، جهت تولید برنامه هایی با ساختار متنوع و منسجم است. این مقاله، با تکیه بر داده های اسنادی و کتابخانه ای و با روش مصاحبه عمیق از بیست نفر از متخصصان حوزه برنامه سازی رادیویی انجام شده است. با توجه به یافته های پژوهش، که به ویژه با استفاده از نظر کارشناسان و برنامه سازان در جریان فرایند مصاحبه به دست آمده است، می توان چهار معیار شامل معیارتوازن، معیار فراز و فرود ، معیار ریتم و معیار تناسب را برای طراحی ساختاری برنامه های ترکیبی رادیویی مطرح کرد. با استفاده از این چهار معیار، که خود زیرشاخه هایی دارند، می توان به تولید برنامه هایی متنوع و درعین حال منسجم کمک کرد. در میان چهار معیار مطرح شده ، معیار توازن و تناسب بیشتر ناظر بر ایجاد انسجام و یکپارچگی در برنامه و دو معیار ریتم و فراز و فرود، بیشتر ناظر بر ایجاد تنوع در برنامه، در عین رعایت تناسب و توازن هستند
    کلیدواژگان: معیار، طراحی، ساختار برنامه رادیویی، برنامه ترکیبی رادیویی
  • فاطمه سادات حسینی*، محمدسعید ذکایی صفحات 31-51

    با ظهور شبکه های اجتماعی در عصر جدید، نقش رسانه های قدیمی مانند تلویزیون و روزنامه کم رنگ تر از گذشته شده است و در فضای دموکراتیک و چندصدایی، این مردم هستند که جای رسانه های تک صدا را گرفته اند. انسان ها، نه تنها دیگر تحت تاثیر پیام های رسانه های قدیمی قرار نمی گیرند، بلکه خود تولیدکننده پیام ها هستند. توییتر، به عنوان یک شبکه اجتماعی، نشان دهنده عاملیت و ابرازگری است. توییت های انتقادی سبک نوشتاری به خصوصی دارند که آن ها را از متون سایر شبکه های اجتماعی متمایز می کند؛ سبکی که سبب جذابیت و تاثیرگذاری آن به کاربران در عرصه کنش ورزی سیاسی و انتقادی کمک شایانی کرده است. در این مقاله با استفاده از مکاتب مطالعات فرهنگی، فرمالیسم و روش نشانه شناسی، به دنبال شناسایی ویژگی ها و سبک های زبانی توییت های انتقادی، میان کاربران ایرانی هستیم. از ویژگی های مسلط سبک نوشتاری توییت ها، استفاده از بینامتنیت، پارودی، آیرونی، تخیل، تشبیه و غیره بود. کاربرانی که توییت هایشان نشان می داد پیش زمینه ها و مطالعه های فراوانی دارند، ارجاعات بسیاری به متون دیگر داشتند؛ زبان طنز را انتخاب کرده و به تخیل و فانتزی علاقه مند هستند.

    کلیدواژگان: نشانه شناسی، مطالعات فرهنگی، فرهنگ مقاومت، سبک، فرمالیسم
  • مریم واشقانی فراهانی، علی اکبر فرهنگی*، محمدرضا رسولی صفحات 53-73

    رسانه، یکی از ابزارهای قدرتمند توسعه محسوب می شود و مدیریت رسانه، نیل به این هدف را محقق می سازد. در این تحقیق، الگوی شاخص های توانمندی و مهارت های مدیران رسانه ای و اثربخشی آن در پیشبرد اهداف کلان افق 1404 مورد مطالعه قرار گرفته است. این تحقیق کاربردی و از نظر روش تحقیق، کیفی با رویکرد داده بنیاد است. جامعه آماری این تحقیق، مدیران و خبرگان حوزه رسانه هستند که با روش گلوله برفی و هدفمند انتخاب شده اند. مصاحبه با مشارکت کنندگان، تا رسیدن به حد اشباع نظری ادامه داشت و این مهم، در 12 مصاحبه حاصل شده است. برای تجزیه و تحلیل داده های تحقیق از سه مرحله کدگذاری (باز، محوری و گزینشی) و نرم افزار قدرتمند MAXQDA 2018 استفاده شده است. نتایج تحقیق، نشان داده است که توانمندی مدیران رسانه، شامل چهار دسته توانمندی های سطح کلان، سطح خرد، سطح سازمانی و سطح فردی است که دو عامل، شامل پیشران های درونی و پیشران های بیرونی، زمینه ساز تحقق و  پیشبرد اهداف کلان 1404، در حوزه رسانه هستند. همچنین، نتایج تحقیق نشان داده که توانمندی و مهارت های مدیران رسانه ای و اثربخشی آن، در پیشبرد اهداف کلان افق 1404، پیامدهایی چون بهبود عملکرد، نیل به اهداف کلان، توسعه پایدار، افزایش مخاطب برای تولیدات رسانه داخلی، رشد کمی و کیفی، رشد فکری و بالندگی، افزایش آگاهی عموم مردم، بهبود روابط سیاسی، تعالی سازمانی و توانمندی منابع انسانی برای صنعت رسانه به همراه دارد.

    کلیدواژگان: الگو، شاخص توانمندی، مدیران رسانه، توانمندی و مهارت های مدیران رسانه ای، اثربخشی، اهدف کلان افق 1404
  • مریم حایک* صفحات 75-97

    این مقاله، به موضوع رابطه فرهنگ دموکراسی نوین مشارکتی و استفاده از شبکه های اجتماعی، در جامعه معلمان شهر اصفهان می پردازد. دموکراسی نوین مشارکتی، کاربرد نوآورانه رسانه های جدید، در جهت عمق بخشیدن به حکومت دموکراتیک از طریق تسهیل مشارکت مستقیم تر مردم، در تصمیم گیری های سیاسی است. شکل گیری فرهنگ سیاسی مشارکت بر مبنای فضای نوین ارتباطی، بین همه گروه های مختلف جامعه اهمیت دارد، اما شکل گیری این فرهنگ، بین معلمان، به دلیل نقش کلیدی آنان در فرایند جامعه پذیری سیاسی از اهمیت مضاعفی برخوردار است. هدف از پژوهش حاضر، پاسخ به این سوال است که فرهنگ دموکراسی نوین مشارکتی جامعه معلمان، بر بستر استفاده از شبکه های اجتماعی چگونه است؟ برای این مقصود، متغیرهای استفاده از شبکه های اجتماعی و فرهنگ دموکراسی نوین مشارکتی در جامعه معلمان شهر اصفهان، سال تحصیلی 97-1396، با روش پیمایش مورد سنجش قرار گرفته است. نتایج به دست آمده، بیانگر آن است که رابطه بین فرهنگ دموکراسی مشارکتی با استفاده از شبکه های اجتماعی، در نمونه مورد بررسی با وجود قید "اعتماد به شبکه های اجتماعی"، رابطه ای معنادار و همسو است. به عبارتی، لزوما استفاده از شبکه های اجتماعی منجر به ایجاد و یا افزایش سطح فرهنگ دموکراسی مشارکتی نمی شود، بلکه زمانی که مراجعه به شبکه های اجتماعی، به عنوان منبع آگاهی از اخبار و اطلاعات سیاسی، با اعتماد به این رسانه همراه شده، در ارتقای سطح فرهنگ دموکراسی مشارکتی پاسخگویان موثر بوده است.

    کلیدواژگان: شبکه های اجتماعی، دموکراسی نوین مشارکتی، مشارکت سیاسی، جامعه معلمان
  • عبدالله بیچرانلو*، سیده راضیه یاسینی، بهناز جلالی پور صفحات 99-129

    هدف مطالعه پیش رو، تحلیل شیوه های بازنمود پوشش زنان سیاستمدار منتخب در اینستاگرام، از خلال تحلیل تصاویری است که از خودشان منتشر کرده اند. در این مقاله تلاش شده است، علاوه بر تحلیل چگونگی بازنمود پوشش زنان در نمونه منتخب تحقیق، به این پرسش پاسخ داده شود که آیا پوشش آنها در فضا و رسانه های رسمی، با پوشش آنها در فضای رسانه ای غیررسمی (اینستاگرام) متفاوت است؟ در مبانی نظری تحقیق از رویکرد نمایشی اروینگ گافمن بهره گرفته شده و در تحلیل صفحه های اینستاگرامی زنان سیاستمدار منتخب، از روش مردم نگاری مجازی استفاده شده است. جامعه تحقیق در این مقاله، صفحه های اینستاگرامی زنان فعال در عرصه رسمی سیاست ایران، با پوشش چادر بوده که صفحه پنج نفر از آنان، به عنوان نمونه تحقیق، با روش هدفمند انتخاب شده است. تحلیل تصاویر منتشرشده  زنان سیاستمدار، در صفحه های شخصی در اینستاگرام نشان داد، پوشش برخی از آنان در مجامع بین المللی یا در شرایطی که دوربین های رسمی همچون دوربین تلویزیون وجود نداشته، اندکی بازتر بوده و در شرایط مخالف آن، این پوشش بسته تر بوده است. نتیجه آنکه این زنان محجبه، در موقعیت هایی که خود را روی صحنه و در حال اجرای یک نمایش یافته اند، پوشش متناسب تری با صحنه برگزیده اند؛ اما گاهی که احساس فراغت بیشتری داشته و فشار کمتری را از جانب دوربین ها احساس کرده اند، پوشش متفاوتی پیدا کرده اند.

    کلیدواژگان: پوشش، حجاب، زنان سیاستمدار، اینستاگرام، بازنمود
  • اکرم بوربور، سمیه تاجیک اسماعیلی* صفحات 131-163

    پژوهش حاضر، با هدف تحلیل وضعیت هویت اجتماعی زنان شهر تهران، بر اساس استفاده از رسانه های اجتماعی و متغیرهای زمینه ای، به ویژه میزان تحصیلات، طراحی و اجرا شده است. این پژوهش از نوع کاربردی و روش آن توصیفی علی است که با تکنیک پیمایش و ابزار اندازه گیری پرسشنامه انجام شده است. جامعه آماری، شامل کلیه زنان ساکن شهر تهران در سال 1399، و نمونه آماری بر اساس جدول مورگان 300 نفر است. برای سنجش متغیرهای پژوهش از پرسشنامه محقق ساخته مربوط به میزان و نوع استفاده از رسانه های اجتماعی و پرسشنامه استاندارد هویت اجتماعی صفاری نیا و روشن (1390) استفاده شده است. یافته های حاصل از آزمون، فرضیه اصلی پژوهش را، مبنی بر " میزان و نوع استفاده از رسانه های اجتماعی و تحصیلات در هویت اجتماعی زنان شهر تهران نقش دارد" تایید کرد. نتایج پژوهش، نشان داد که زنان شهر تهران، با  میانگین 77/3 از نظر " هویت اجتماعی" در سطحی بالاتر از حد متوسط قرار دارند. در مورد میزان و نوع استفاده زنان از رسانه های اجتماعی،یافته ها بیانگر این است که 9/10درصد از زنان کمتراز یک ساعت در شبانه روز و حدود 90درصد آنها ، بیش از یک ساعت از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. همچنین 90درصد زنان مورد مطالعه از تلگرام استفاده می کنند، که فقط حدود 5درصد آنها سابقه حضور کمتر از یک سال داشته اند. از نظر سابقه حضور زنان مورد مطالعه در اینستاگرام نیز، یافته ها نشان داد، 5/84درصد زنان مورد مطالعه از اینستاگرام استفاده می کنند، و 5/15درصد زنان عضو اینستاگرام نبوده اند. نتایج پژوهش همچنین، بیانگر این است که میزان استفاده از شبکه های اجتماعی، در تبیین هویت اجتماعی زنان، حدود 3درصد نقش داشته و تحصیلات نیز، 2درصد دیگر به تبیین هویت اجتماعی اضافه کرده، در کل 5درصد از هویت اجتماعی آنها را نشان می دهد.

    کلیدواژگان: رسانه های اجتماعی، هویت اجتماعی، تحصیلات، زنان شهر تهران
  • وجیهه جوانی*، فرزانه کهزاد صفحات 165-178

    در بازار رقابتی امروزی،  بازاریابی محتوا در رسانه های اجتماعی می تواند سبب جذب مشتریان و افزایش مشارکت برندها، به ویژه در بخش ورزشی شود. بر این اساس، هدف از پژوهش حاضر، مطالعه تاثیر بازاریابی محتوای رسانه های اجتماعی بر سلامت برندهای ورزشی بود. بدین منظور از روش شناسی کیفی بهره گرفته شد. ابتدا، داده ها از طریق مصاحبه های نیمه ساختاریافته گردآوری و سپس با روش تحلیل محتوای کیفی، تجزیه و تحلیل شد. نتایج به دست آمده از تحلیل مصاحبه ها با خبرگان، نشان داد که تاثیر بازاریابی محتوای رسانه های اجتماعی بر سلامت برندهای ورزشی را می توان از طریق سه مفهوم آگاهی از برند، جایگاه یابی برند و وفاداری برند تبیین کرد. بنابراین، با گسترش رسانه ها می توان گفت، یکی از راه های توصیه شده به برندها، جهت تبادل اطلاعات و تعامل با مشتریان، بازاریابی محتوای رسانه های اجتماعی است که با افرایش سلامت برند، بستر لازم را برای تمایز آن، در میان رقبا  فراهم می آورد.

    کلیدواژگان: بازاریابی محتوای، رسانه های اجتماعی، سلامت برند، ورزش
  • حسین عرب، مهرداد متانی*، مجتبی طبری، علی فلاح صفحات 179-202

    هدف پژوهش حاضر، طراحی مدل عملکرد بهینه روابط عمومی شرکت گاز مازندران، با تاکید بر رسانه ها است. مقاله حاضر، که از نوع کیفی است، با بهره گیری از تیوری داده بنیاد به انجام رسید. جامعه آماری این تحقیق، 24 تن از نخبگان و خبرگان حوزه روابط عمومی اداره گاز مازندران، نخبگان حوزه ارتباطات و رسانه و نیز استادان دانشگاهی بودند و نمونه گیری آنها هدفمند و با روش گلوله برفی بوده است. داده های تحقیق، پس از انجام 14 مصاحبه، به مرحله اشباع نظری رسید و در ادامه، طی سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی تحلیل شدند. در این مراحل سه گانه، مقوله های اصلی و فرعی شناسایی شدند که شامل شرایط علی (اطلاع رسانی، تقویت اخلاق عمومی، انعکاس و تحلیل مشکلات، آگاهی رسانی و آموزش)، شرایط زمینه ای (مستندسازی، الگوسازی، مدیریت دانش، تامین منابع انسانی و تولید برنامه)، شرایط مداخله گر (هم اندیشی، گفتمان سازی، نظارت محیطی، نوگرایی، نهادینه سازی و شایسته سالاری) هستند. همچنین نشانگرهای راهبردها شامل مفاهیم نیازسنجی، ماموریت گرایی هدفمند و ارتباطات و نشانگرهای پیامدها نیز شامل مفاهیم جامعه پذیری، حرفه ای شدن روابط عمومی، همگانی شدن، تعامل صحیح با جامعه و مردم و پویایی توسعه شناسایی شدند. درنهایت نویسندگان مدل پارادایمی را ترسیم کرده اند.

    کلیدواژگان: روابط عمومی، شرکت گاز مازندران، رسانه ها، بهینه سازی، نظریه داده بنیاد
  • نرگس عطریان*، فرامرز عطریان، ریحانه سادات سجادی صفحات 203-234

    امروزه بسیاری از پیام رسانها سکاندار اقیانوس پرتلاطم اینترنت هستند و تاثیرهای مثبت و منفی آنها، بر جنبه های مختلف زندگی، بر کسی پوشیده نیست. این پژوهش، با هدف ارزیابی رابطه میان استفاده جوانان شاهینشهر از تلگرام و فیلترینگ آن، با کیفیت زندگی آنان، تحقیقی کاربردی و روش مورد استفاده در آن تحلیل مضمون است. جامعه آماری، در گام اول، شامل متون، کتابها و مقاله های علمی، و در گام دوم، شامل متخصصان حوزه ارتباطات و کلیه جوانان 18 تا30 سال منطقه شاهین شهر، در سال 1398 است. نمونه نخست، بر اساس اشباع اطلاعاتی، نمونه دوم، به صورت هدفمند و نمونه سوم، با روش عد کارکرد جسمانی، اعتیاد اینترنتی، در دسترس انتخاب شدند. نتایج نشان داد، مهمترین تهدیدهای پیامرسان تلگرام، در ب اتلاف وقت و محدود کردن زمان کاربران برای رسیدگی به ورزش و تندرستی؛ در انرژی، اعتیاد اینترنتی و صرف انرژی زیاد برای پیامرسان تلگرام؛ در بهزیستی هیجانی، جعل هویت؛ در کارکرد اجتماعی، تغییر ارتباطات انسانی؛ در سالمت عمومی، تغییر سبک زندگی است. مهمترین فرصتها در کارکرد جسمانی، ایجاد فرصتهای آموزشی در زمینه فعالیت بدنی؛ در انرژی، فرصتهای آموزشی و ارایه محتوای آموزشی؛ در بهزیستی هیجانی، تسهیل فرایندهای یادگیری؛ در کارکرد اجتماعی، امکان ایجاد دایره دوستی جدید و ترویج مصرف کالاهای فرهنگی؛ در سلامت عمومی، امکان ایجاد دایره دوستی جدید است. نقاط قوت، قابلیت اشتراک گذاری و یادگیری و سهولت کاربرد آن و نقاط ضعف آن، نشر اطالعات نامعتبر و اخبار غیر رسمی است. بر این اساس، در آسیب شناسی فیلترینگ، لازم است تمرکز بر مشکل، به ترتیب، در زمینه انتقال اطلاعات و محتوای آموزشی، بروز مشکالت در زمینه شغلی، بی تاثیر بودن فیلترینگ تلگرام بروز مشکل در روابط، بروز مشکالت روانشناختی، تحمیل هزینه به کاربران، بروز مشکالت اخالقی، آشنا شدن افراد در هر سنی با فیلترشکن و دسترسی به کلیه مطالب فیلترشده باشد.

    کلیدواژگان: پیام رسان تلگرام، کیفیت زندگی، آسیب شناسی فیلترینگ، تحلیل مضمون
|
  • Hassan Khojasteh Bagherzadeh, Fatemeh Roshan *, Fatemeh Azimifard, Zahra Safaeyan Pages 5-29
    Radio, as an important audio medium, in order to retain its audience and attract more listeners, must always seek to produce high quality and attractive programs. In order to achieve this goal, in addition to providing good content, it needs to have structurally appropriate design, for programs. One of the most important factors in making a radio program attractive is the variety of content in the structure of the program, as well as maintaining coherence and integration throughout the program. The purpose of this study is to determine the criteria for the structural design of combined radio programs to produce programs with a diverse and coherent structure. This article is based on documentary and library data and in-depth interviews with twenty experts in the field of radio programming.According to the findings of this research work, which have been obtained especially using the opinions of experts and programmers during the interview process, four criteria can be proposed, including balance, ups and downs (exiting), rhythm and proper criteria for structural design of combined radio programs. By using these four criteria, which have their own sub-categories, it is possible to produce diverse and at the same time coherent programs. Among the four criteria, the of balance and ups and downs criterias are more concerned with creating coherence and integration in the program, and the two criteria of rhythm and ups and downs are more concerned with creating diversity and attractiveness in the program while observing proper and balance features.
    Keywords: Critera, Design, Structure of Radio Program, Combined Radio Program
  • Fatemeh Sadat Hosseini *, Mohammad Saeed Zokaei Pages 31-51

    With the advent of social media in the modern age, the role of old media such as television and newspapers has diminished, and in a democratic and pluralistic environment, people have replaced the monolithic media. Humans are not only no longer influenced by the messages of the old media, but they are the producers of the messages themselves. Twitter, as a social network, represents agency and expression. Critical tweets have a special writing style that distinguishes them from texts on other social networks; a style that has made it attractive and influential to users in the field of political and critical activism. In this article, we have used the schools of cultural studies, formalism and semiotics to seek to identify the features and language styles of critical tweets among Iranian users. The dominant features of the writing style of tweets were the use of intertextuality, parody, irony, imagination, simile, and so on. Users whose tweets, indicated that they had a lot of backgrounds and knowledge and many references to other texts; they also choose the language of humor and are interested in imagination and fantasy.

    Keywords: Semiotics, cultural studies, Culture of resistance, style, Formalism
  • Maryam Vasheghani Farahani, Aliakbar Farhangi *, Mohammadreza Rasouli Pages 53-73

    The media is one of the powerful tools of development and media management help to achieves this objective. In this research work, the model of competency indices and skills of media managers and its effectiveness in advancing the macro goals of Horizon 2025 have been studied. This is an applied study and in terms of research method, is qualitative with a data-based approach. The statistical population of this research is managers and experts in the field of media who have been selected by snowball and purposeful method. Interviews with participants continued until the theoretical saturation was obtained, and this was achieved in 12 interviews. Three stages of coding (open, axial and selective) and powerful MAXQDA2018 software were used to analyze the research data.The results show that the ability of media managers includes four categories of capabilities: macro level, micro level, organizational level and individual level. Also, the results show that the capabilities and skills of media managers and its effectiveness in advancing the macro goals of Horizon 2025, consequences such as improving performance, achieving macro goals, sustainable development, increasing the audience for domestic media production, quantitative and qualitative growth, intellectual growth And it brings growth, raising public awareness, improving political relations, organizational excellence, and human resource empowerment for the media industry.

    Keywords: : model, competency index, media managers, capabilities, skills of media managers, effectiveness, 2025 macro goals
  • Maryam Hayek * Pages 75-97

    This article deals with the relationship between the culture of modern participatory democracy and the use of social networks within the teachers' community of the Iranian central city of Isfahan. New participatory democracy is an innovative system for using new media to deepen democratic governance by facilitating more direct participation of the people in political decision-making. The formation of a political culture of participation based on the new environment of communication is important among all different groups of society, but the formation of this culture among teachers is twice important because of their key role in the process of political socialization. The purpose of this study is to answer the question of what is the culture of modern participatory democracy of the teaching community, based on the use of social networks. For this purpose, the variables of using social networks and the culture of modern participatory democracy in the teachers' community of Isfahan, in 2017-18 academic year, have been measured by survey method. The results indicate that the relationship between the culture of participatory democracy and the use of social networks, in the sample under study, despite the constraint of "trust in social networks", is a significant and consistent relationship. In other words, the use of social networks does not necessarily lead to the creation or enhancement of the culture of participatory democracy, but when referring to social networks, as a source of news and political information, is accompanied by trust in this medium, ith as been effective in promoting the culture of participatory democracy of the respondents.

    Keywords: Social Networks, New Participatory Democracy, political participation, Teacher Communit
  • Abdollah Bicharanlou *, Seyedeh Razieh Yasini, Behnaz Jalalipour Pages 99-129

    The objective behind this study is to analyze the ways in which women politicians selected to be represented on Instagram by analyzing the images they have shown of themselves. In this article, in addition to analyzing how women's clothing is represented in the selected sample of research, the question is answered whether their dressing when appearing in formal media is different from what they wear in the informal media (Instagram)? In the theoretical framework of the research, Irving Goffman's dramatic approach has been used and in the analysis of the Instagram pages of women politicians, the virtual ethnographic method has been applied.The research community in this article, the Instagram pages of women active in the official Iranian politics are covered by a traditional overall cover called Chador, and the page of five of them, as a research sample, has been selected purposefully. Analysis of pictures of women politicians posted on personal Instagram pages showed that some of them were slightly more open in international forums or in the absence of official cameras such as television, while others were more closed. The result is that these veiled women, in situations where they have presented themselves on stage and performing a duty, have chosen a more appropriate dressing. But sometimes when they feel more relaxed and less pressured by the cameras, somehow different dressing.

    Keywords: cover, hijab, women politicians, Instagram, Representation
  • Akram Boorboor, Somayeh Tajik Esmaeili * Pages 131-163

    The present study was designed and conducted with the aim of analyzing the social identity of women in Tehran, based on the use of social media and contextual variables, especially the level of education. This research is applied one and its method is descriptive-causal which has been done with survey technique and questionnaire measurement tool. The statistical population includes all women living in Tehran in 2020, and the statistical sample is 300 people based on Morgan table.To measure the research variables, a researcher-made questionnaire related to the amount and type of use of social media and the standard questionnaire of social identity Saffarinia and Roshan (2011) were used. The findings of the test confirmed the main hypothesis of the research, that "the amount and type of use of social media and education play a role in the social identity of women in Tehran." The results showed that women in Tehran, with an average of 3.77 in terms of "social identity" are above average. Regarding the extent and type of women using social media, the findings indicate that 10.9% of women use social media for less than an hour a day and about 90% of them use social media for more than an hour. Also, 90% of the women surveyed, use the telegram, of which only about 5% have a history of less than one year. In terms of the presence of women surveyed on Instagram, the findings showed that 84.5% of women surveyed use Instagram, and 15.5% of women were not members of Instagram. The results also indicate that the use of social networks in explaining the role of social identity of women, about 3% and education, adds another 2% to the explanation of social identity, resulting to the total of 5% of their social identity

    Keywords: Social Media, Social Identity, Education, women in Tehran
  • Vajiheh Javani *, Farzaneh Kahzadzed Pages 165-178

    In today's competitive marketplace, content marketing on social media can attract customers and increase of the share of brand in transactions, especially in the sports sector. Accordingly, the purpose of this study was to investigate the impact of social media content marketing on the well-being of sports brands. For this purpose, qualitative methodology was used. First, data were collected through semi-structured interviews and then analyzed by qualitative content analysis. The results of the analysis of interviews with experts showed that the impact of social media content marketing on the well-being of sports brands can be explained through the three concepts of brand awareness, brand positioning and brand loyalty. Therefore, with the expansion of media, it can be said that one of the recommended ways for brands to exchange information and interact with customers is marketing social media content, which increases the share of brands in the marketplace and provides the necessary basis for its distiction among competitors. .

    Keywords: Content Marketing, Social Media, Brand well-being, sports
  • Hossein Arab, Mehrdad Matani *, Mojtaba Tabari, Ali Fallah Pages 179-202

    The purpose of this study is to design a model of optimal public relations performance of Mazandaran Gas Company, with emphasis on the media. The present paper, which is of qualitative type, was done using data theory. The statistical population of this study consisted of 24 elites and experts in the field of public relations of Mazandaran Gas Department, elites in the field of communications and media, as well as university professors, and their sampling was purposeful and based on snowball method. After 14 interviews, the research data reached the stage of theoretical saturation and were then analyzed in three stages of open, axial and selective coding. In these three stages, the main and sub-categories were identified, including causal conditions (information, strengthening public morals, reflection and analysis of problems, awareness and education), background conditions (documentation, modeling, knowledge management, human resources and program production), interventionist conditions (thinking, discourse-building, environmental monitoring, modernity, institutionalization, and meritocracy). Indicators of strategies including the concepts of needs assessment, targeted mission orientation and communication and indicators of consequences including the concepts of socialization, professionalization of public relations, generalization, proper interaction with society and people and development dynamics were identified. Finally, the authors have drawn a paradigm model.

    Keywords: Public Relations, Mazandaran Gas Company, Media, optimization, Grounded theory
  • Narges Atrian *, Faramarz Atrian, Reyhaneh Sadat Sajadi Pages 203-234

    Today, many messengers (social media) are at the helm of the turbulent ocean of the Internet, and their positive and negative effects on various aspects of life are not hidden from anyone. The aim of this study was to evaluate the relationship between use of the telegram by Shahinshahr’s youth and its filtering impact on their quality of life. In terms of purpose, application and method used in it, is thematic analysis. The statistical population, in the first step, includes texts, books and scientific articles, and in the second step, includes specialists in the field of communications and all young people aged 18 to 30 in Shahinshahr region, in 2019. The first sample was selected based on information saturation, the second sample was purposely selected and the third sample was selected by the available method. The results showed that the most important threats of Telegram messenger were in the dimension of physical function, internet addiction, wasting time and limiting users' time to take care of sports and health; In energy, internet addiction and spending a lot of energy for telegram messenger; in emotional well-being, identity forgery; in social functioning, changing human relationships; in public health, it is a lifestyle change. The most important opportunities in physical function, creating educational opportunities in the field of physical activity; in energy, educational opportunities and educational content; in emotional well-being, facilitating learning processes; in social functioning, the possibility of creating a new circle of friendship and promoting the consumption of cultural goods; in public health, it is possible to form a new circle of friends. Its strengths are its ability to share and learn, its ease of use, and its weaknesses are the publication of invalid information and unofficial news. Accordingly, in filtering pathology, it is necessary to focus on the problem, respectively, in the field of information transfer and educational content, causing problems on the workplace, ineffective telegram filtering, problems in relationships, psychological problems, causing expences to users, ethical problems, getting acquainted with anti filter by all ages with and to have access to all filtered content

    Keywords: Telegram Messenger, Quality of Life, filtering pathology, content analysis